Blog amb Ànima

Comença la ruta de tapes Food Explorer de San Miguel

Comença la ruta de tapes Food Explorer de San Miguel.

Mes de 30 bars i restaurants de Vilanova i la Geltrú participen en la ruta de tapes, nosaltres participem amb un Secret Iberic escabetxat al Josper maridat amb un quinto San Miguel.

El primer dia ha sigut un exit, i han passat mes de 30 persones per tastar el nostre pintxo de secret iberic amb el quinto San Miguel, agrair al grup Mahou-san miguel per contar amb nosaltres per aquesta ruta.

La Ruta dura desde 20 d’Abril fins el 7 de maig.

Podreu trobar mes informació dels restaurants participants a http://www.estamosdetapas.com/

 

No comments
Oscar VillagarciaComença la ruta de tapes Food Explorer de San Miguel
Llegir més

Maridatge de vins i de diferents carns selectes

Maridatge de diferents tipus de carns selectes del mon amb els vins de Vinyes d’en Gabriel

El proper dijous dia 30 a les 21:00 farem un maridatge de carns selectes de diferents origens amb els vins parcelaris de Vinyes d’en Gabriel. El cost de l’acte es de 45€ per persona per reserves 93-8160356.

Vedella dels pirineus, farem un tartar tal com el fem a l’Ànima i el maridarem amb el vi Finesses, 100% garnatxa de terra calcari de la finca de la Figuera.

Black Angus, farem un tataki amb una salsa especial i el maridarem amb el vi Secret, 100% garnatxa amb terra d’argila i codols rodats un vi amb un volum i fruites molt mes citriques, molta mes textura.

Nebraska, el farem a la brasa i el maridarem amb el vi Plan’elle, 100% Carinyena de terra blanca i pedres pinyolenques calcaries, vinyes de 70 anys, fruita negra bona acidessa i tanisitat.

Wagyu calentarem un planxa de ferro forjat al forn de carbó i el maridarem amb el Coma Balda, 100% carinyena de terra vermella i pedres de riu, orientacio al riu ebre amb molta influencia del aigua, un vi amb volum, fruita negra i una acidesa molt equilibrada.

Acabarem amb el vi iconic del celler el Mans de Samso, un vi molt premiat i que fa bandera d’un territori.

 

Us esperem

No comments
Oscar VillagarciaMaridatge de vins i de diferents carns selectes
Llegir més

Maridatge del 23 de març

Maridatge de Formatges de la Formatgeria del garraf amb els caves de Maria Rigol Ordi

Maridatge de formatges fets per La Formatgeria del Garraf, alguns d’ells amb una petita aportació de l’equip de l’Ànima Bistró amb els caves de Maria Rigol Ordi.
Reserves al 93-8160356.

Tastarem:

Maria Rigol Ordi brut nature

Maria Rigol Ordi Reserva

Maria Rigol Ordi Gran reserva

Maria Rigol Ordi Rosat

Millenium

II Microtiratge

amb

Llunatic formatge de llet de cabra crua amb cuall animal.

Llunatic envasat al buit amb palo cortado Regente

Llunatic sumergit amb palo cortado Regente

Llunatic pulveritzat amb palo cortado Regente

Llunatic amb cuall vegetal i curació de 3 mesos

Roquefort d’autor.

Formatge d’ovella curat.

Veurem les diferent aportacions segons el tipus de maduració del formatge Llunatic.

Tot un homenatge pels sentits.

 

No comments
Oscar VillagarciaMaridatge del 23 de març
Llegir més

Maridatge d’ostres i Cava

Maridatge d’Ostres i Caves Rimarts.

Tast d’ostres de diferents procedencies, maridades amb Caves de diferents formats. A carrec de Thierry Guillemet i Ricard Martinez.

Es cal reserva previa via email reserva@lanima.cat o per tel. 938160356 l’acte te un preu de 30€.

Tastarem :
– Ostra Fine claires nº 3 amb el Cava Reserva Especial Chardonnay
Procedencia: Marennes Oléron.
Sabor marí i iodat del atlantic, poc carnosa per aixó es denomina Fine.

– Speciale de Claires Nº 2 amb el Gran Reserva Mágnum
Procedencia: Marennes Oléron.
Apreciada per la seva carnositat, equilibir entre dolçor i sabor marí.

– Speciale Utah Beach Nº 4 amb el Cava Martinez Rose
Procedencia: Normandia.
Carnosa i amb sabor marí, pero molt mes dolça que les que la precedeixen.

– Speciale Utah Beach Nº 2 amb el CavamMartinez Rose Mágnum.
Procedencia: Normandia.
Generosa amb peix, carnosa i dolça.

I una ostra preparada per nosaltres amb el Cava Uvae.

No comments
Oscar VillagarciaMaridatge d’ostres i Cava
Llegir més

SOPAR AMB ELS VINS I BRANDIS DE SANCHEZ ROMATE

Sopar maridatge dels vins i brandis de Sanchez Romate amb cigars.

Benvinguda amb Pernil ibèric Abundio tallat a mà en viu pel tallador profesional Marcial Sevilla i el vi Momo Blanc. El Delegat del celler Nacho heredia dirigira el tast conjuntament amb el sommelier de l’Ànima.
– Fino Perdido amb una Ensaladilla de llagostins de Sant Carles.
– NPU Amontillado amb un Tataki de Tonyina Balfegó.
– Regente Palo Cortado amb una Pota de Pop amb parmentier de ceps i tofona.
– Don Jose Oloroso amb un Escabetx de secret ibèric.
– Voy a perderme PX – tocinillo de cielo versió Ànima.
VERTICAL DE CARDENAL MENDOZA
– Holandas fresques a 65º
– Holanda a 52º
– 5ª Criadera
– Cardenal Mendoza
– Carta real
– NPU

No comments
Oscar VillagarciaSOPAR AMB ELS VINS I BRANDIS DE SANCHEZ ROMATE
Llegir més